طريقة عمل الكبدة المشوية فى الفرن

بتاريخ:   2:04 ص  | 

الطعام له طرق كثيرة يمكنك عملها بنفس صنف الطعام و لكن بطرق مختلفة فى كل مرة تظهر الاطعمة بطريقة مختلفة وطعم ايضا ذات مذاق مختلف ولكن اليوم سنقدم لموقع واعضاء نجوم مصرية طريقة جديدة بكبدة الفراخ يمكن عملها داخل الفرن و ستون ذات مذاق جيد
المقادير
1 كيلو كبدة دجاج - 1 حزمة بقدونس - 8 فصوص ثوم - 3 حبة بطاطس كبيرة

6 حبة طماطم مقطعة - 5 حبة فلفل حار - نصف كوب زيت زيتون - ربع كوب ماء

ملح - فلفل أسود - بهارات - قرفة ناعمة

الطريقة
تبلى الكبدة بالملح و البهارات و الفلفل و قرفة الناعمة واتركيها لمدة 20 دقيقة ثم قومى بتقطيع البطاطس لمكعبات و ايضا الفلفل لدوائر وتبليهم بالثوم المفروم

قومى بوضع الزيت فى طاسة على النار و قومى بتشويح الكبدة ثم ضعى البطاطس و الفلفل و احرصى فى التقليب ببطئ ثم ضعى الطماطم و ربع كوب الماء
غطى الطاسة و عند تمام النضج ضعيها فى الفرن للتحمر جيد

المطبخ

الصحة والرشاقة

الدولي

الحدث

الوطني

© 2013 كوكتيل . تصميم من Bloggertheme9
قوالب بلوجر . تدعمه Blogger .
back to top